Message info
 
To:libreoffice-bugs@lists.freedesktop.org From:bugzilla-daemon@freedesktop.org Subject:[Libreoffice-bugs] [Bug 45081] SLIDESHOW CRASH on slide with embedded / linked video Date:Sun, 18 Mar 2012 15:10:16 +0000
 

https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=45081

Rainer Bielefeld <LibreOffice@bielefeldundbuss.de> changed:

What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
CC| |LibreOffice@bielefeldundbus
| |s.de, rodo@novell.com
Summary|Program crashed during |SLIDESHOW CRASH on slide
|slideshow with embeded / |with embedded / linked
|linked video |video
Version|LibO 3.5.0 Release |LibO Master

--- Comment #7 from Rainer Bielefeld <LibreOffice@bielefeldundbuss.de> 2012-03-18 08:10:16 PDT ---
[Reproducible] with "LibreOffice 3.5.1.2 German UI/Locale [Build-ID:
dc9775d-05ecbee-0851ad3-1586698-727bf66] on German WIN7 Home Premium (64bit)

Steps to reproduce:
1. Open "sample.odp" from attached test kit
2. Start presentation with <f9>
> slide show starts as expected and will reach third slide
Epected: small movie will be shown
Actual: Crash

Very old problem, already [Reproducible] with Server installation of Master
"LibO-dev 3.4.5 – WIN7 Home Premium (64bit) English UI
[(Build ID:d337f79-a24c961-2865670-9752b71-7f8fd43
2fdd60d-fd28b6a-fd7bf20-aa369cb-28da3fb
6a9633a-931d089-ecd263f-c9b55e9-b31b807
82ff335-599f7e9-bc6a545-1926fdf)]"

Works fine with 3.4.5, so REGRESSION

@Radek
Please set Status to ASSIGNED and add yourself to "Assigned To" if you accept
this Bug

--
Configure bugmail: https://bugs.freedesktop.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
Libreoffice-bugs mailing list
Libreoffice-bugs@lists.freedesktop.org
http://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/libreoffice-bugs